Δεν απολογούμαι και δεν εξηγώ ειδικά όταν βλέπω ότι ο άλλος είναι πολύ εκνευρισμένος και απλά θέλει να ξεσπάσει. Αν βάλω τον εαυτό μου σε θέση θύματος βάζω τον άλλο εντονότερα σε θέση θύτη ειδικά οταν υπάρχουν νεύρα. ( χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα πω με λίγα λόγια και στεγνά ότι έχεις δίκιο δεν έπρεπε να σας καθυστερησουμε πχ)

Δίνω χώρο στα συναισθήματα του άλλου και δείχνω ότι τα καταλαβαίνω κάνοντας επανάληψη αυτών.

Δεν απαντάω σε πράγματα που δεν με αφορούν μπαίνοντας έτσι σε ρόλους που δεν θέλω και θέλει να με βάλει ο άλλος για να ξεσπάσει την ένταση του (δίκαια ή άδικη ) με καβγά.

Δίνω σε αυτόν απευθείας το βήμα να πάρει τον έλεγχο της συζήτησης ώστε να μην έχει αφορμές να μην απαντάει ή να το παίζει δύσκολος ειδικά αν μιλάμε για εκπομπή.

Δεν δίνω ανάμικτα μηνύματα (Η Ιωάννα έκανε πολλές καλές κινήσεις αλλά και κακές..όταν δίνουμε ανάμικτα μηνύματα χάνουμε το δίκιο μας και δεν φαίνεται η σωστή μας στάση! ) Εκείνος ό,τι και να του έλεγε δεν απαντούσε η απαντούσε μονολεκτικά. Της είπε ότι την βαριέται και ότι τον ρωτάει πράγματα που είχε ξανά πει λες και δεν ήξερε ότι θα τον ρωτήσουν παρόμοια πράγματα πάλι. Έπρεπε οταν είπε ότι βαριέται να τον ρωτήσει εκείνη τη θέλετε να μας πείτε που θα είχε ενδιαφέρον, και όχι να παλεύει να βρει άκρη ενω αυτός δεν απαντά σε τίποτε.

Ο εν λόγο κύριος πιάστηκε να εκνευριστεί επειδή η παρουσιάστρια τον ρώτησε τι ρόλο παίζεις στο θέατρο. Εκείνος είπε δεν θα σας πω καν τι ρόλο παιζω γιατί δεν θα έρθουν να με δουν οι θεατές αν σας πω.Μετά απαντάει εκείνη “μη το λέτε αυτό σας αγαπάνε θα έλθουν κτλ” με αυτόν να εξοργίζεται λέγοντας “δε με σέβεσαι και δεν θα μου πεις εσύ τι να λέω και τι όχι που είμαι 50 χρόνια στο δουλειά κτλ κτλ”

Ας μην μιλήσουμε για το σεξιστικό ύφος που την έλεγε “αγάπη μου ,καρδούλα μου , ΜΩΡΟ ΜΟΥ , και ότι άλλο. Περιμένω τς σχόλια σας για το πως είδατε τη συνέντευξη και πως σας φαίνεται η καθοδήγηση μου

By Stella Ledaki

Photo by Pixabay