Το μυστικό της πραγματοποιησης των στόχων και των ονείρων μας είναι να εστιάζουμε καθημερινά την προσοχή μας σε αυτό ακριβώς που θέλουμε. Αν εστιάζουμε καθημερινά σε ότι φοβόμαστε, τότε στέλνουμε εκεί την ενέργειά μας και τροφοδοτούμε την πραγματοποίηση των φόβων μας!❇️ Και πώς λοιπόν το κάνουμε αυτό; Θα μου πείτε «οκ, αλλά αυτό είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις». Φυσικά, αλλά γι’ αυτό χρειαζόμαστε πειθαρχία και να βάλουμε διάφορες ολιστικές πρακτικές στην καθημερινότητά μας για να χαλαρώσουμε το μυαλό μας, να ενεργοποιήσουμε ξανά το σώμα μας και να επαναφέρουμε την ηρεμία μας. Οι πιο επιτυχημένοι entrepreneurs και coaches θα σας το πουν αυτό!Μερικές από αυτές τις πρακτικές περιλαμβάνουν:

✔️Ενσυνειδητότητα (mindfulness)

✔️Διαλογισμός

✔️Ασκήσεις αναπνοής

✔️Γιόγκα

✔️Θετικές δηλώσεις (positive affirmations)

Σε όσους/όσες υποφέρουν από υπερβολικό άγχος (αγχώδης διαταραχές και άλλα σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας), μπορεί να είναι δύσκολο να ακολουθήσουν τις παραπάνω πρακτικές. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται η βοήθεια ειδικού ψυχικής υγείας (ψυχολόγου, ψυχοθεραπευτή, ψυχαναλυτή).Καλή εβδομάδα και καλή δύναμη σε ολες!

Let us grow together!

by Φιορα Τουλιατου☯️ Holistic wellbeing coach – Life coaching, fitness, meditation, mindfulnessBNS Wellbeing Instagram: @bnswellbeing💆Holistic therapistOriental Fusion Therapies Instagram: @orientalfusiontherapies🔗https://www.backneckshoulders.co.uk/